Logo van de kerk
Home / Jeugdwerk / WHATS UP

WHATS UP?

'WHATS UP'

Nieuws, ditjes en datjes van het jeugdwerk

In the pocket?

Op moment van schrijven is het nog even spannend, maar wanneer je dit leest is de uitslag bekend! Bij velen hangt hopelijk de vlag uit en hebben “onze” jongelui het diploma in the pocket! Een enkeling moet misschien de hersens nog even laten kraken bij een herkansing. Is er ook iemand die het schooljaar nog een keertje overdoet? Velen staat een nieuw avontuur te wachten met de vervolgopleiding. Spannend! Maar tot die tijd hebben deze eindejaar leerlingen in totaal zo’n 3 maanden vakantie! Tijd om uit te rusten, vakantie te vieren en veel lol te hebben met elkaar. Misschien staat er een mooie stedentrip of een (eerste) vakantie zonder ouders op de planning. Naast de uitjes, reisjes en feestjes zijn ook veel jongeren aan het werk gegaan. Flink wat uren maken in de supermarkt, op het land bij de boer of extra avonden oppassen om zelf geld te verdienen wat daarna kan worden uitgegeven aan alle leuks wat het leven te bieden heeft. Zelf werk ik op een vakantiepark en is het in de zomermaanden druk. Het is dan niet mogelijk om zelf op vakantie te gaan, maar dit is geen probleem. Het zijn namelijk de leukste maanden van het jaar om op een camping te werken! Veel vrolijke mensen, tierigheid, lol en hopelijk veel mooi weer, maar dat weet je in Nederland nooit... Doe in ieder geval iets wat je leuk vindt. Jong & oud. Is je bijbaantje niet superspannend? Wees dan trots op het geld wat je zelf hebt verdient! Dat moet toch goed voelen… Doe waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. Dan mag je je een gezegend mens voelen.  

Na een mooi seizoen met de jeugdkerk, is het tijd om dit feestelijk af te sluiten. Daarom zullen we zondag 1 juli gezellig samen op stap gaan. We informeren de jongeren en ouders via app en mail over het uitje.

 Vanaf oktober zal iedere 1e zondag van de maand weer jeugdkerk worden gegeven. We hebben al leuke ideeën bedacht voor het nieuwe seizoen, dus we hopen weer een mooie groep jongeren te mogen verwelkomen.

Lieve groet,
Gerien Vos

Agenda
1 juli Uitje
24 juni is er een bijzondere kerkopschoot/kliederkerk  met Hennie Anbergen van Kleurig Kakelen.
Kinderen van 0 tot 12 jaar zijn van harte welkom om 11.00 uur in de Ontmoetingskerk.
Thema is: mooi   
De ‘’eten moet je toch’’ groepsmomenten hebben we afgesloten, volgend seizoen pakken we de draad weer op.
15 juli BOX of ME dienst , overstap van de Basisschool naar de Middelbare school en naar de jeugdkerk!  Van harte welkom alvast, Bente Ike en Marjolijn

Van 13 juni tot 29 juni ben ik op vakantie

Suzanne Groote, Kerkelijkwerker

suzannegroote@hotmail.nl  0618550366