Home / Jeugdwerk / WHATS UP

WHATS UP?

'WHATS UP'

Nieuws, ditjes en datjes van het jeugdwerk

OPSTANDING

Dat vinden we niet raar, maar heel bijzonder !
Dé quote voor 2018, voor wie niet weet waar het over gaat. Kijk naar de tv serie De Luizenmoeder.
Een enorm grappig en herkenbare serie over ouders en personeel op een basisschool.
Heerlijk lachen om zaken die uit het leven gegrepen zijn, een beetje om onszelf dus.
Humor is enorm bevrijdend, kunnen lachen om jezelf en om zaken die heel herkenbaar zijn.
Heerlijk dat zoiets opeens jong en oud aanspreekt.
Krijg ik er weer een fijn Swiebertje gevoel van. ( om dit te begrijpen moet je heel oud zijn)

Agenda
Op 29 april willen we samen naar de passion kijken, we overleggen nog welke locatie.
Jeugdkerk 1 april
‘’Eten moet je toch’’
De jongeren horen via de WhatsApp groepen wanneer we weer beginnen.

We zijn ook alweer begonnen met de BOX OF ME
Het afsluiten van de basisschoolperiode!
Dit betekend ook een afsluiting van de kindernevendienst en in het nieuwe seizoen aansluiten bij de jeugdkerk!
Om deze overgang mooi te laten verlopen willen wij graag met deze jongeren gaan werken aan “de box of me”.
We komen daar een aantal keren voor bij elkaar, soms op een zondag, maar in overleg kunnen we ook een middag prikken om samen te werken aan de box.
De box betekend een doos die we gaan vullen met bijzondere herinneringen tot nu toe……
We gaan praten over hoe de knd was, heb je er leuke herinneringen aan, wat vind je van de kerk,  wat is je mooiste Bijbelverhaal,
Waar denk je aan als je praat over God….
Hoe zal het straks zijn op de nieuwe school,