Home / Jeugdwerk / WHATS UP

WHATS UP?

'WHATS UP'

Nieuws, ditjes en datjes van het jeugdwerk

De adventsperiode is de tijd waarin jij je kunt voorbereiden op de komst van Jezus in deze wereld. Je kunt er bijvoorbeeld over nadenken wat je gaat aantrekken met de kerst. Maar je kunt ook bedenken wat het kerstfeest nu precies betekend?
Wat geloof jij eigenlijk?
Op zondag in de kerk hoor je over personen uit de bijbel die ergens in geloven, in engelen, of een nieuw begin, geloven in vrijheid, geloof in het licht.
Ze vertellen over hoop en vertrouwen.
Hun geloof is aanstekelijk: ze roepen ons op om met hen mee te geloven.
x

Daarom is het mooi dat je naast voor jezelf je ook voor een ander een licht kan ontsteken in de kerstperiode.
Wie zou best wel een licht kunnen gebruiken?
Mooi idee om eens een klein kaarsje weg te geven in deze periode van advent.

In deze rubriek ook informatie over het Goede Doelen project van Clara. Op de Kerstmarkt hebben we al een begin gemaakt met de inzamelingsactie: ‘’Clara naar Ghana’’.
In 2019 volgt nog een pannenkoeken en soep restaurant voor dit doel.

Op 16 november hebben we Sirkelslag Kids gespeeld met kinderen uit groep 6,7 en 8 het was heel erg leuk! En volgend jaar doen we weer mee.

TIP Op zondag 16 december organiseren we samen met de Kliederkerk een ‘’Tafel van Hoop’’ activiteit.
Samen eten met mensen uit de buurt, nieuwe inwoners, kinderen en hun ouders van de Kliederkerk. We hebben soep met broodjes en wat je mee wilt nemen om samen te delen.
Kliederkerk begint om 10.00 uur en start in de kerk.
Tafels van Hoop begint om 12.00 uur, inloop 11.30.

12 december   ‘’Eten moet je toch’’
16 december Kliederkerk & Tafels van Hoop