Rugzakjes voor Lesbos

xxxx

Alle Rugzakjes Verzamelen!

Op Lesbos leven de vluchtelingen in een tentenkamp. Door de corona mogen de kinderen hun tent niet meer uit. School was al geen optie meer. Nu niet meer buiten met knikkers spelen, niet meer met een kratje de berg afroetsen, niet meer voetballen met een fles.
Wat wel mag is de hele dag in je tent zitten, samen met je broertjes/zusjes en papa en mama.

Hoe fijn is het dan om een mooi gevulde stevige rugzak te krijgen met 4 of 5 speeltjes
erin waar je ook nog wat van kunt leren? Fun en educatie in één? Passend bij je leeftijd?

Kijk op becausewecarry.org voor de spelregels om alle kinderen zo goed mogelijk te voorzien van een passend rugzakje. Dit is erg belangrijk zodat wát er in de rugzakjes komt echt voor het kind is. Het rugzakje en/of de inhoud mag gebruikt of nieuw zijn.

Tot uiterlijk 27 april ’20 staan tafels in de Ontmoetingsruimte van de kerk klaar waar de rugzakjes mét inhoud op neergelegd kunnen worden.

Yvonne en Marian brengen de rugzakjes naar een inleverpunt waarna de rugzakjes uiterlijk half mei op weg naar Lesbos gaan.

Alvast heel erg bedankt!                                               De ingezamelde rugzakjes van de Ontmoetingskerk

xHartelijke groet
Yvonne  0648520763