Logo van de kerk

Pubquiz Ontmoetingskerk zaterdagavond 6 juni a.s.

Pubquiz Ontmoetingskerk zaterdagavond 6 juni a.s.

Op zaterdagavond 6 juni organiseren de quiz-brothers van de Ontmoetingskerk een nieuwe pubquiz!! Nu het niet mogelijk is om bij elkaar te komen willen we toch een gezellige avond organiseren en iedereen is van harte uitgenodigd om mee te spelen vanuit huis !!!
We beginnen om 19:00 uur met een pubquiz speciaal voor de kinderen tot 12 jaar, georganiseerd door de Kindernevendienst van de Ontmoetingskerk! Vanaf 20:00 uur volgt dan de pubquiz waarbij iedereen zijn/haar parate kennis kan testen!
De pubquizen zijn te volgen via het kanaal waarop normaal gesproken de diensten van de Ontmoetingskerk worden uitgezonden (https://kerkdienstgemist.nl/stations/1674-Ontmoetingskerk).

Iedereen kan meedoen... aanmelden is niet nodig. Ga zaterdagavond naar de website en je kunt meedoen! Je schrijft tijdens de pubquiz thuis je antwoorden op en houdt ook je eigen score bij die je na afloop van de pubquiz via een whatsapp bericht kunt doorgeven (niet verplicht) aan de organisatie. We gaan er vanuit dat iedereen eerlijk de score doorgeeft. :-)

Deelname is gratis, maar we willen vragen of iedereen die meedoet een donatie wil doen aan  " Because we carry ", een organisatie die hulp biedt aan de vluchtelingen in kamp Moria (https://www.becausewecarry.org/doneren/). Al eerder hielden we de rugzakjes-actie voor deze organisatie. Van harte aanbevolen!