DIY Advent 2020

( DIY= Do it yourself, oftewel doe-het-zelf Advent)

Apart, maar toch samen op weg naar Kerst?
Doe mee met onze DIY Advent!
(Of eigenlijk DIT Advent, Do it together - doe het samen )

Hoe werkt het?

1) kom - vanaf zaterdag 28 november - een mooi rood kersttasje afhalen in de Ontmoetingskerk, Hoofdstraat 149. (zolang de voorraad strekt, we beginnen met 100 stuks , kerk iedere dag open van 09.00 - 17.00 uur)

2) Neem het tasje mee voor jezelf of als verrassing voor een ander! Misschien wil je in dat laatste geval nog wel een kaartje, iets lekkers o.i.d. toevoegen aan de inhoud van de tas? Juist dit initiatief leent zich ervoor wat breder te kijken dan je eigen (kerkelijke) kring alleen.

3) Ga met de inhoud aan de slag, a la de bekende reclame: een beetje van mezelf, een beetje van....de Ontmoetingskerk

4) Geniet van je resultaat (en laat ons meegenieten door je foto), gebruik het en voel je verbonden!

De foto is op te sturen naar dominee.gras@gmail.com