Al waren onze monden vol van zang

Zondag 1 oktober werd de reizende tentoonstelling ’Al waren onze monden vol van zang, gedichten en foto’s uit Kerk & Israël Onderweg’ geopend.

Deze tentoonstelling bestaat uit een selectie van 11 meditatieve foto’s uit het magazine die tezamen een verhaal vormen waarin elke bezoekers zijn/haar eigen levensverhaal kan teruglezen. Maar die ontdekking is aan de bezoeker zelf. De organisatie achter de tentoonstelling is de Provinciale Kerk & Israël Commissie van de Protestantse Kerk in Nederland in Overijssel.

Tijdens de opening vertelde ds. Reinier Gosker, de initiatiefnemer en redactielid van Kerk & Israël Onderweg, iets over het ontstaan en doel van deze tentoonstelling.

toespraak ds. Reinier Gosker klik hier
foto's gemaakt tijdens de openening klik hier

De tentoonstelling is verder te bezichtigen van 2 – 22 oktober, de kerk is iedere dag geopend van 10.00-17.00 uur. Op zaterdag en zondag is er van 11.00-15.00 uur iemand aanwezig van de commissie. De toegang is gratis.

Meer informatie: Dicky Rentier tel. 0528 373928 e-mail: dickyrentier@planet.nl