Agenda B&O oktober 2020

Ga terug naar agenda B&O september

1 Kerkenpad - Gaat helaas niet door

We gaan weer op pad. Wellicht komen we  ergens waar we nooit geweest zijn.
De geschiedenis en een quiz houden ons onderweg bezig. We starten vanaf de parkeerplaats van de Ontmoetingskerk en gaan op de fiets naar de startplek.
Zondag 11 oktober | 14.00 uur | info: Albert Scholtheis, tel. 3725422 Inspiratieavond duurzaamheid

2 ‘De verborgen impact’, informatieve avond over het boek van Babette Porcelijn.

We hebben als Westerse consument veel meer impact dan we denken. Niet alleen met de ‘klassiekers’ auto, verwarming en elektra, maar juist aan de andere kant van de wereld, bij het maken en vervoeren van alle dingen die we dagelijks kopen. De meeste impact heeft al plaatsgevonden nog voordat we een product in de winkel kopen. Als je die verborgen impact ook meeneemt, kun je veel effectiever verduurzamen. Goed nieuws dus!
Donderdag 22 oktober | 20.00 uur | € 2,00
Deze avond wordt verschoven naar een later tijdstip

3 Film: Voor Sama

Terechte publiekswinnaar op IDFA 2019. Deze prachtige ontroerende, ontluisterende en hoopgevende film die een jonge journaliste maakte voor haar pasgeboren dochter SAMA. Dit videoportret over 6 jaar Aleppo vangt de verschrikkingen maar toont ook hoe humor en romantiek altijd blijven.  Verplichte kost!
Vrijdag 30 oktober 19.45 uur  | € 4,00 incl. hapje drankje

Ga naar agenda B&O november