Agenda B&O februari 2021

Ga terug agenda B&O januari

13 PUBQUIZ

Voor de 3de keer de succesvolle Pubquiz, met natuurlijk weer de medewerking van de Quiz Brothers. Stel een team samen  (4-6 personen), verzin een leuke naam voor je team en geef je tenminste 2 weken van te voren op. Wil je alleen komen dan zorgen wij voor een plekje in een team. De opbrengst is voor een goed doel.
Vrijdag 5 februari | 20.15 uur | € 4,00

14 ETEN OP ZONDAG

Na de kerkdienst en na het koffiedrinken en een drankje gaan we aan tafel. Menu: verrassing!
Zondag 7 februari | 12.00 uur | volwassenen € 7,00 | kinderen € 3,50

15 HET GOEDE LEVEN EN DE VRIJE MARKT MINI SYMPOSIUM FILOSOFIE

De alom aanwezige vrije markt heeft ons veel welvaart gebracht, maar de laatste jaren dringt zich ook de vraag op naar de schaduwkanten van deze globaliserende markt. Wat doet het met onze relaties en instituties? Draagt ze ook bij aan een goed en zinvol leven? Of wordt dit juist bedreigd? Over deze vragen gaat het boek “Het goede leven en de vrije markt”, dat in 2019 de Socrates beker won. Prof. Dr. Govert Buijs, één der auteurs, houdt er een lezing over, waarna er ruime gelegenheid zal zijn tot discussie.
Dinsdag 16 februari 20.00 uur € 7,50

16. FILM: THE CAVE

De jonge kinderarts dr. Amani en haar team proberen met beperkte middelen al het mogelijke te doen te midden van het oorlogsgeweld. De film laat zien hoe de bevolking lijdt onder de burgeroorlog. Maar ook hoe het ziekenhuispersoneel zich soms met humor, maar ook met angst en vertwijfeling staande probeert te houden.
Vrijdag 26 februari | 19.45 uur | € 4,00 incl. hapje/drankje

Ga naar agenda B&O maart