Logo van de kerk
Home / Nieuws / Van Diaconaal Verband De Wolden
10 Juni 2013

Van Diaconaal Verband De Wolden

Soms heb je moeite met het op orde houden van je (financiële) administratie. Hoe schrijf je bijvoorbeeld brieven naar instanties? Hoe geef je niet meer geld uit dan je ontvangt? Wat doe je met lastige rekeningen? Het niet op orde hebben van uw financiële administratie is vaak het begin van financiële problemen. Wanneer u het prettig zou vinden om (tijdelijk) steun te krijgen bij dergelijke zaken, kunt u een beroep doen op Diaconaal Verband De Wolden. Diaconaal Verband werkt samen met Thuisadministratie van Humanitas.

Een vrijwilliger van Thuisadministratie komt bij u thuis om samen met u de (financiële) administratie te doen. Deze neemt uw taak niet over, maar probeert u te helpen. U blijft zelf verantwoordelijk voor uw administratie en maakt uw eigen keuzes. Heeft u geen hulp nodig maar kent u mensen in uw omgeving die wel hulp willen gebruiken dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Uw contactpersoon van Diaconaal Verband De Wolden is Bé Bols tel 372817 mail: b.bols@ziggo.nl« Bekijk het complete nieuwsoverzicht