Home / Nieuws / Uitnodiging van de liturgiecommissie
18 April 2013

Uitnodiging van de liturgiecommissie

We hebben dit seizoen nog één Vesper waarvoor ik u van harte mag uitnodigen. Het thema is: ‘Houd dan de lofzang gaande’. Als liturgiecommissie zien we dit als onze kerntaak. We maken daar dan wel de aantekening bij dat we daarmee niet alleen het zingen van liederen bedoelen. Maar door eigentijdse woorden, symbolen en liederen uitdrukking geven aan wat mensen beweegt en gaande houdt. Waarbij we de veelkleurigheid van onze gemeente proberen zichtbaar te maken en tot haar recht te laten komen.
Er gebeurt op dit moment van alles in kerkelijk Nederland, een nieuwe voorzitter van de synode, een nieuwe beweging van jonge predikanten onder de noemer DOMINEE 2.0, een nieuw liedboek, een bezinning op onze verhouding tot Israël en nog veel meer waar wij als gewone gemeenteleden maar nauwelijks aan toe komen. In de komende vesper willen we daarom iets laten zien van de veranderingen die de eigen liturgiecommissie en ook de gemeente de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.
Zondag 28 april, aanvang 19.00 uur.

Dicky Rentier