Home / Nieuws / Stroopwafelactie 2013
22 Februari 2013

Stroopwafelactie 2013

In de periode van 11 t/m 16 april a.s. wordt de jaarlijkse stroopwafelverkoop gehouden! De opbrengst hiervan komt ten goede aan een vakantie in Doorn. Mensen met een lichamelijke beperking en mensen die in bepaalde omstandigheden verkeren, waardoor een gewone vakantieweek niet mogelijk is, komen voor deze speciale vakantieweek in aanmerking. Een initiatief dat meer dan 40 jaar geleden door de gezamenlijke diaconieën van Hoogeveen en omstreken werd genomen. Wij zoeken nog enthousiaste stroopwafelverkopers voor diverse straten in Zuidwolde en Fort.
Wij doen een dringend beroep op u; kom ons a.u.b. helpen!
Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met :
Pea Duinkerken, tel.: 0528-276438, email:pea@cadvof.nl of Aja Vos-Dragt, tel.: 0528-372780, email: vosdragt@hetnet.nl of Fennie Veuger-Kerssies, tel.: 0528-373508 , email: fkerssies@hetnet.nl

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!