Logo van de kerk
Home / Nieuws / pubquiz - extra
23 Mei 2020

pubquiz - extra

Op zaterdagavond 6 juni organiseren de quiz-brothers een nieuwe pubquiz!! Nu het niet mogelijk is om bij elkaar te komen willen we toch een gezellige avond organiseren en iedereen is van harte uitgenodigd om mee te spelen vanuit huis !!!

We beginnen om 19:00 uur met een pubquiz speciaal voor de kinderen tot 12 jaar, georganiseerd door de Kindernevendienst van de Ontmoetingskerk!

Vanaf 20:00 uur volgt dan de pubquiz waarbij iedereen zijn/haar parate kennis kan testen!

De pubquizen zijn te volgen via het kanaal waarop normaal gesproken de diensten van de Ontmoetingskerk worden uitgezonden https://kerkdienstgemist.nl/stations/1674-Ontmoetingskerk.

Iedereen kan meedoen... aanmelden is niet nodig. Ga zaterdagavond naar de website en je kunt meedoen! Je schrijft tijdens de pubquiz thuis je antwoorden op en houdt ook je eigen score bij die je na afloop van de pubquiz via een whatsapp bericht kunt doorgeven (niet verplicht) aan de organisatie. We gaan er vanuit dat iedereen eerlijk de score doorgeeft :-)

Deelname is gratis, maar we willen vragen of iedereen die meedoet een donatie wil doen aan because we carry, een organisatie die hulp biedt aan de vluchtelingen in kamp Moriahttps://www.becausewecarry.org/doneren/

Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen.Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van Because We Carry ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. We houden van daadkrachtige naastenliefde en ons motto is dan ook #‎nietlullenmaarpoetsen.

Spread the word! Graag tot zaterdag 6 juni !!!

 « Bekijk het complete nieuwsoverzicht