Home / Nieuws / Jaarprogramma B&O seizoen 2013-2014
25 Augustus 2013

Jaarprogramma B&O seizoen 2013-2014

Het is zover, bij Gids nr 8 treft u het boekje met de ontmoetingsmomenten voor komend seizoen aan. Nieuw dit seizoen is dat het boekje een andere naam draagt: Bezinning en Ontmoeting 2013-2014.

logo Bezinning en Ontmoeting

Een nieuwe start, met een gezamenlijk aanbod van ontmoetingsmomenten van de PKN kerken in Zuidwolde. Het programma is naar de mening van de organisatiecommissie weer zeer gevarieerd. Wij hopen natuurlijk dat er veel onderwerpen in staan waarvan u/je denkt: daar wil ik naar toe! Het aanbod is voor iedereen. Als u mensen kent die dit boekje niet ontvangen en die wel geïnteresseerd zijn, schroom dan niet zelf uitnodigend te zijn.
Namens de commissie van B&O wens ik u/je nu alvast een goed seizoen, vol met inspirerende momenten.

Rianne van der Zwan