Home / Nieuws / PCOB reis 2013
15 Juli 2013

PCOB reis 2013

We hopen weer met elkaar op reis te gaan op 19 september aanstaande. Het programma is klaar, we gaan naar de polder en daarna naar Zwolle. De activiteiten zijn binnen, we hoeven niet zoveel te lopen, verder laat u zich maar verrassen.

De bus vertrekt om 9 uur van af het Kerkplein naast de Hervormde Kerk. Zou u om 8.45 uur bij de bus kunnen zijn? Voor de lunch neemt ieder dit jaar zijn/haar eigen broodje mee. Voor drinken wordt gezorgd.
Aan het einde van de dag hopen we te genieten van een heerlijk dinerbuffet. Volgt u een speciaal dieet, laat dat dan tijdig weten.
De kosten voor deze dag zijn € 48,-; dit is all-in behalve het broodje voor de lunch. Als alles naar wens verloopt, zijn we om 19.15 uur weer in Zuidwolde.

Meld u aan en neem familie en vrienden mee, we willen graag met een volle bus op reis.

Aanmelden kan bij: