Home / Nieuws / Nieuws vanuit de gezamenlijke diaconieën
7 Mei 2018

Nieuws vanuit de gezamenlijke diaconieën

De pepermuntactie was een groot succes! In totaal heeft dit € 400,00 opgeleverd. Bij het door de jeugd georganiseerde pannenkoekenrestaurant hebben veel mensen gegeten, en dit heeft een bedrag van € 330,00 op geleverd.
De teller gaat al mooi richting de aanschaf van een landbouwfrees. Door bovenstaande acties, collectes, een gift en een mooi bedrag van de kindernevendienst zitten we al op meer dan € 3000,00.

Op donderdagavond 26 april hebben we op de oranjemarkt gestaan. We hebben pepermunt en Oegandese spulletjes verkocht. Een mooie manier om het jaardoel onder de aandacht te brengen.
Zaterdag 9 juni is de autowasactie. U bent allen van harte welkom om op het kerkplein van de Hervormde kerk uw auto te laten wassen voor € 10,00. Tijdens het wassen van uw auto kunt u gratis een kopje koffie/thee drinken.

WALKING DINER

eten – wandelen – eten – wandelen – eten voor het gezamenlijke diaconaal jaardoel

Vrijdag 14 september 2018 organiseren we een WALKING DINER, waarbij de opbrengst voor het gezamenlijke diaconaal jaardoel is.
We starten om 18.00 uur met voorgerecht in de Vrijgemaakte kerk het Anker.
Na het voorgerecht wandelen we met z’n allen naar de Hervormde kerk waar het hoofdgerecht op ons staat te wachten. Het dessert wordt daarna in de Ontmoetingskerk geserveerd.
Er zijn 50 stoelen beschikbaar, dus geef u/je snel op om deze bijzondere WALKING DINER mee te maken, indien nodig kan er auto vervoer geregeld.

Opgave via de opgaveformulieren in de kerk of via yvonnekuijer@gmail.com