Home / Nieuws / Nederlands Bijbelgenootschap
17 November 2012

Nederlands Bijbelgenootschap

Wilt u, wil jij …… ambassadeur worden van het Nederlands BijbelGenootschap (NBG)? Vind je het belangrijk dat de bijbel zoveel mogelijk mensen bereikt en aanspreekt? Word dan vrijwilliger voor het Nederlands Bijbelgenootschap!
Samen met ongeveer 2200 anderen vorm je het onmisbare gezicht van het NBG op plaatselijk niveau. Jaarlijks organiseren wij de NBG Bijbelquiz in zoveel mogelijk plaatselijke kerken en/of andere locaties (dit jaar was dat op 30 oktober).
Ook jaarlijks is er de Bijbelzondag (dit jaar was die op 28 oktober), dan wordt er speciaal aandacht besteed aan de Bijbel en het werk van het Nederlands Bijbelgenootschap.
Het hele jaar door proberen we aandacht te vragen voor de Bijbel; bijvoorbeeld: een stand op het marktplein, een stand in de kerk, we delen folders en flyers uit over de projecten van het NBG, we verzorgen een presentatie bij bijeenkomsten van verenigingen en andere activiteiten.
Dus……meewerken aan een prachtige missie en ook jezelf ontwikkelen. Hebt u, heb jij………. belangstelling?
Bel of mail mij, dan kan ik verdere informatie geven.
Joke van de Mars
Email. jokevdmars@planet.nl