Home / Nieuws / Missie-zendingskalender 2013
11 Oktober 2012

Missie-zendingskalender 2013

missiezending kalender

De kalender heeft dit jaar als titel “Kijken met andere ogen”. Voor de kalender van 2013 hebben de uitgevers en redactie gekozen voor drietal christelijke kunstenaars die op het befaamde eiland Bali werkzaam zijn: Sriwardani, Erland Sibuea en Nyoman DarsaneIn.
Bali is veel meer dan een bekend toeristenoord. Het is een eiland dat hoort bij Indonesië, maar tegelijkertijd zich ervan onderscheidt. Het is een eiland met mooie stranden, fantastische natuur, maar vooral prachtige mensen. Een toeristenkolonie, maar nog steeds een paradijselijk eiland. Een eiland met kunstenaars die laten zien hoe ze in contact staan met de wereld die hen omgeeft.
Darsane is een oude kunstenaar die zijn sporen verdiend heeft, het echtpaar Sriwardani en Sibuea is jong en betrokken. In hun werk verenigen zij het oude met het nieuwe, hun christelijk geloof van de 21e eeuw met spiritualiteit uit de traditionele cultuur van Bali.

Op zondag 21 oktober zal de kalender ter inzage liggen de kerk en deze is dan ook te bestellen. Daarna zal de bestellijst nog enkele zondagen in de kerk blijven liggen. U kunt de kalender ook telefonisch bestellen bij mij, tel: 0528 37 26 24. De prijs van de kalender is € 8,00. De kalender zal te zijner tijd bij u thuis worden bezorgd.
Martha van der Zwaag

N.B.
In verband met onvoldoende afname is het voor de laatste keer dat de kalender wordt uitgegeven.