Home / Nieuws / Met de kerk op pad
24 September 2012

Met de kerk op pad

gedragen kerk Zondag 21 oktober is het weer zo ver, we gaan met de kerk op pad zoals we nu al een aantal jaren met veel plezier doen. In de morgendienst gaat ds. Reinier Gosker voor en volgens afspraak neemt hij het thema over van onze wandeling: Zomaar te gaan.
We fietsen een eindje, drinken koffie met koek en beginnen daarna aan onze wandeling. Onderweg vragen bijbelse figuren die ook zomaar op weg moesten gaan onze aandacht. Helaas noemen ze hun namen niet. Aan de hand van een korte tekst worden wij geacht hen te herkennen. Na de wandeling is er soep en controleren we of we iedereen wel gezien hebben die zich in ons wandelgebied verstopt had. We starten om 14.00 uur bij de Ontmoetingskerk.

de liturgiecommissie