Home / Nieuws / Mededeling 'oud papier'
21 December 2012

Mededeling 'oud papier'

Ook in 2012 zamelen we weer veel papier in voor het werk van dominee Joop Lensink in Zuid Afrika. In een rondzendbrief berichtte hij over het werk van de stichting: Met het geld wordt veel gedaan aan scholing voor arme zwarte kinderen in Johannesburg. Hun moeders worden ondersteund met het opzetten van een crèche voor de kleinste kinderen. Ook is er een cursus broodbakken voor hen, zodat ze met de verkoop van brood in hun eerste levensbehoeften kunnen voorzien.
Het derde kwartaal van 2012 hebben we van de opbrengst van oud papier € 2056,- kunnen doneren voor het werk van Joop Lensink. Alle mensen die papier gebracht hebben of waar papier opgehaald kon worden wil het plaatselijke Comite Soweto Zuidwolde hiervoor hartelijk danken.
Mensen die het werk van dominee Lensink willen blijven steunen kunnen hun papier en karton doorlopend brengen naar een grote container op het terrein bij loonbedrijf K&D Middelveenseweg 7c. Als extra service staan er op elke eerste zaterdag van de maand tussen 9 en 12 uur vrijwilligers klaar om het in ontvangst te nemen. En bij degenen die het papier zelf niet kunnen brengen wordt het opgehaald. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Herman van Arragon tel. 0523-65 62 86