Home / Nieuws / Koffieontmoeting sectie 5
23 Februari 2013

Koffieontmoeting sectie 5

De contactpersonen van uw sectie: Griet Groote, Alie Joling, Renske Veldman, Willy Zantingh, Walter en Liesbet Eppinga en Ferry Nieuwenhuis nodigen u uit om samen met diaken Bernice Hoekstra en ouderling Gerrit van Arragon naar de koffieontmoeting van sectie 5 te komen. We beginnen om ongeveer 11 uur op zondag 24 maart na afloop van de kerkdienst.

Door middel van deze gezellige ontmoeting willen we de contacten binnen onze sectie verder bevorderen. We beginnen altijd met u -kort- iets te vertellen over wat er gaande is in de Ontmoetingskerk. Ds Betty Gras zal hierbij ook aanwezig zijn.
Wij hopen en verwachten dat het een ontspannen ochtend zal worden. Wij zorgen voor koffie met eigengebakken (!) koek en daarna nog voor een hapje en een drankje.

PS Mocht u om vervoer verlegen zitten, belt u dan uw contactpersoon even op. U kunt ook bellen met uw ouderling Gerrit van Arragon tel. 0528-373628