Home / Nieuws / Koffie-ontmoeting sectie 3
17 November 2012

Koffie-ontmoeting sectie 3

De contactpersonen van uw sectie:

Hennie Nijboer, Stieneke Janssens, Riet Stoter, Truus Bouwers, Clara van Goor en Gima van Haselen nodigen u uit voor een koffie-ontmoeting op zondag 16 december samen met diaken Roelof Jan Okken en ouderling Francien Thijs. We komen na afloop van de kerkdienst om ongeveer 11.00 uur in de Schakel bij elkaar.

Door middel van deze gezellige ontmoeting willen we de contacten binnen onze sectie verder bevorderen. We beginnen altijd even met u ook nog kort wat te vertellen over wat er gaande is in de Ontmoetingskerk. Ds. Betty Gras zal hierbij ook aanwezig zijn.
Wij hopen en verwachten dat het een ontspannen ochtend zal worden. Wij zorgen voor koffie met eigengebakken(!) koek en daarna nog voor een hapje en een drankje. Het zou gezellig zijn als u er ook bij kunt zijn!

PS: Mocht u om vervoer verlegen zitten, belt u dan uw contactpersoon even op, zodat we iets kunnen regelen.