Home / Nieuws / kliederkerk 5 febr. 2017
6 Februari 2017

kliederkerk 5 febr. 2017

Zondag 2 februari was er weer een vrolijke, creatieve en gezellige Kliederkerk in de Ontmoetingskerk. Ongeveer 25 kinderen met hun (groot) ouders hoorden het verhaal van Nehemia, die terugkeerde naar de stad Jeruzalem om haar muren en huizen op te bouwen. Van de puinhoop maakte hij weer een plek waar het veilig was, waar mensen zich thuis mogen voelen en elkaar kennen. Toen alles klaar was, was het feest in Jeruzalem!

Wij maakten die middag van de kerk ook een plek waar iedereen zich thuis mag voelen, waar het veilig is en waar feest gevierd mag worden. De kinderen maakten tijdens het Kliederuur muziekinstrumenten, samen met hun (groot)ouders: panfluiten, tamboerijnen, gitaren, sambaballen en trommels. O.l.v Marjon Brouwer(muziekdocente) leerden we het lied: ’t Is feest in Jeruzalem en we sloten af met een prachtige optocht met onze muziekinstrumenten.

’t Is feest in Jeruzalem, dat kun je zeker horen.
’t Is feest in Jeruzalem, de stad is opgebouwd.
Stop nu maar watjes in je oren, want dat gaat met een hoop lawaai gepaard.
Tarara boem tsjing boem tsjing boem tararararara
Boem tsjing boem tsjing boem tararararara

enkele foto's

veel  foto's