Home / Nieuws / Joop en Wil Lensink in Zuidwolde
16 Juni 2013

Joop en Wil Lensink in Zuidwolde

Op 11 juli 2013 komt ons vroegere predikantenechtpaar, Joop en Wil Lensink, vanuit Zuid-Afrika even terug in Zuidwolde. Joop is daar al jaren de drijvende kracht achter het ontwikkelings- en scholingswerk onder arme zwarte mensen in en rond Johannesburg. Wij in Zuidwolde steunen dit werk door middel van donaties en vooral door het inzamelen van oud papier. Samen met een groep vrijwilligers is er zo het eerste kwartaal voor € 2234,- ingezameld. Er is gelegenheid Joop en Wil op ontspannen wijze te ontmoeten en te horen over hun werk in Zuid-Afrika. Dit kan op zondag 14 juli 2013 van 15.00 tot 17.00 uur op boerderijcamping Achter ’t Koeienpad, Nolderweg 7. Voor mensen die het werk van echtpaar Lensink een warm hart toedragen is er in de zaal een collectebus, waarvan de inhoud volledig bestemd zal zijn voor hun werk.

Herman van Arragon, werkgroep oud papier