Home / Nieuws / Inzameling voedselbank
25 Augustus 2013

Inzameling voedselbank

In het weekend van 7 en 8 september van 2013 vindt de volgende inzamelactie voor de voedselbank plaats. Ook dit keer willen we u vragen om houdbare producten die in de kerk kunnen worden afgegeven. Dit zijn: rijst, macaroni, pasta, mix/saus voor macaroni, nasi en pasta’s (bv Chicken Tonight), koffie, thee, pakjes en/of blikjes soep, broodbeleg (zoet), vlees in blik ( bv Smack), houdbare melkproducten, blikgroenten (kleine en grote blikken), pannenkoekenmeel (alleen water toevoegen), suiker, aardappelpuree, blikjes leverpastei, smeerkaas, wasmiddelen en persoonlijke verzorgingsmiddelen bv. tandpasta.
Wanneer u echter geen producten kunt brengen dan is het ook mogelijk uw financiële bijdrage over te maken op de rekening van uw eigen diaconie onder vermelding van ‘voedselbank’. Wij zorgen er dan voor dat dit ook op de juiste plaats terecht komt.
Op zaterdag 7 september kunt u uw producten afgeven in d’ Olthof, achter de Hervormde Kerk van 10:00 - 12:00 uur en van 14:00 - 16:00 uur. Op zondagochtend 8 september kunt u producten afgeven voor aanvang van de kerkdienst in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en bij de ingang van de tentdienst.

De Voedselbank en de gezamenlijke diaconieën danken u heel hartelijk voor uw bijdrage!