Home / Nieuws / Eerste inzamelweekend Voedselbank groot succes.
23 Februari 2013

Eerste inzamelweekend Voedselbank groot succes.

In het weekend van 2 en 3 februari werd door de drie gezamenlijke diaconieën in ons dorp de eerste inzameling gehouden voor de voedselbank. Op zaterdag konden producten naar d’Olthof worden gebracht en op zondagochtend konden producten worden ingeleverd bij de drie kerken. Van de voedselbank hadden we hiervoor 12 kratten gekregen om de producten in te verzamelen. Dit aantal bleek echter bij lange na niet voldoende want op maandagmiddag reden we met een auto en een aanhangwagen vol kratten en dozen met ingezamelde producten naar Hoogeveen om alles bij de voedselbank te bezorgen. Naast de meegebrachte producten ontvingen we van een aantal mensen ook een financiële bijdrage die we zullen overbrengen naar de voedselbank. Het succes van dit eerste inzamelweekend is hartverwarmend en mede namens de voedselbank willen de diaconieën u dan ook heel hartelijk bedanken voor uw bijdrage.
Het volgende inzamelweekend is op 25 en 26 mei.