Logo van de kerk
Home / Nieuws / Diaconie
17 November 2016

Diaconie

Inzameling Voedselbank

De drie gezamenlijke kerken in Zuidwolde houden een inzamelingsactie voor de voedselbank in Hoogeveen. Ook gezinnen uit Zuidwolde maken hiervan gebruik. Wij willen u vragen houdbare producten te kopen, zoals macaroni/spaghetti, rijst, mix/saus voor macaroni, spaghetti en nasi, ham in blik, houdbare melk, groenten in blik, soep in blik, pannenkoekenmeel (alleen water toevoegen), blikjes leverpastei, koffie, shampoo, tandpasta, ect. U kunt deze afgeven op zondag 18 en 27 november voor aanvang van de dienst en zaterdag 26 november in de Hervormde Kerk tussen 10:00 en 14:00 uur. 

Daarnaast kunt u bij Plus Van Tongeren in Zuidwolde zegels sparen voor een boodschappenpakket. Wanneer u deze zegels inlevert in een daarvoor bestemde doos bij Plus of in onze kerk, worden de boodschappenpakketten gedoneerd aan de voedselbank. De actie loopt van 30 oktober 2016 tot en met 4 februari 2017.

De voedselbank en de drie gezamenlijke kerken in Zuidwolde danken u voor uw medewerking.« Bekijk het complete nieuwsoverzicht