Home / Nieuws / De Hemel
20 Oktober 2019

De Hemel

In de kindernevendienst van 20 oktober spraken de kinderen, in het gesprek in de kerk, over wat je in je koffer pakt als je op vakantie gaat.
Dat was nog wel om te doen, moeilijker werd het toen de predikant vroeg wat je mee moest nemen als je naar de hemel gaat.De belangrijkste reactie was wel dat je een raket of een ander snel vervoermiddel nodig zou hebben om er te komen en voor daar was een confettikanon wel gewenst.

Tijdens dfe kindernevendienst ging het gesprek verder over hoe het er in de hemel uit zou zien. De kinderen maakten een collage waarop ze God, engelen en Jezus schreven als vaste bewoners maar ook voor dieren en een heus pretpark was zeker plaats.

xopmerking:
In het boek Karen Killilea schrijft Mary Killilea hoe haar gehandicapte dochter Karen, die bijna was verdronken, haar vroeg of haar hond ook in de hemel zou zijn als zij dood ging. Zij antwoordde dat in de hemel alles zou zijn wat Karen nodig zou hebben. En als Karen haar hulphond nodig zou hebben dan zou die daar zeker zijn. Volgens mij hebben de kinderen op deze collage deze gedachte prachtig uitgebeeld..