Home / Nieuws / Dauwtrappen
18 April 2013

Dauwtrappen

Het is al vele jaren de gewoonte om op Hemelvaartsdag te gaan dauwtrappen en dat zijn we ook dit jaar weer van plan.
Het is de bedoeling dat we op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, om kwart voor zeven (6.45 uur) vertrekken vanaf het plein bij de Ontmoetingskerk (Ger. Kerk) Hoofdstraat 149. Om ongeveer half negen terug zijn we terug voor het gezamenlijk ontbijt.
Om te zorgen dat alles goed verloopt en we voldoende broodjes hebben, vragen wij u om u op te geven bij één van de volgende personen: Gea Wildeboer Tel. 0528-391367 of Gerrit van Arragon Tel. 0528- 373628. Eventueel per email gerka.arragon@planet.nl. In de kerken leggen wij ook inschrijfformulieren waarop u uw naam en adres kunt noteren en eventuele bijzonderheden.
Als er voldoende belangstelling is kunnen we een kortere route inplannen voor gezinnen met (kleinere) kinderen of mensen die wel willen lopen maar niet zo ver.
We hopen dat we deze morgen mooi weer hebben en er veel gezellige deelnemers zullen zijn. Na het ontbijt kunt u de kerkdienst bijwonen, die in dezelfde Kerk gehouden wordt. Deelname is gratis. Wel vragen we om een vrijwillige bijdrage in de gemaakte kosten voor het ontbijt.
Als er mensen zijn die om wat voor reden dan ook niet mee kunnen lopen, zij kunnen altijd aan het ontbijt aanschuiven. We vragen wel of die zich vooraf willen opgeven. Dit kan tot maandag 6 mei.

Namens de Evangelisatie Commissie,
Gerrit van Arragon Tel. 373628.