Home / Nieuws / Concert in de Reestkerk
8 April 2019

Concert in de Reestkerk

1e Paasmiddag 21 april as.

Op 1e Paasmiddag 21 april organiseert de Stichting Kamermuziek Oud Avereest een verrassend concert met het ensemble TRIO LES AMIS in de Reestkerk in Oud Avereest. Het programma heet “Van Vivaldi tot Piazolla”. Met dit concert wordt de concertreeks van dit seizoen in de Reestkerk swingend afgesloten.

xTrio Les Amis: Marina Eckhardt, mandoline, Ron Leendertse, gitaar en Monty van Belzen, accordeon, staat hiervoor garant. Het ensemble laat het publiek kennis maken met alle mogelijke combinaties: mandoline/gitaar, mandoline/accordeon en gitaar/accordeon.                                                                           Op het programma staan o.a. het Concerto Grosso opus 3 nr. 8 van Antonio Vivaldi en Grave e Fandango van Luigi Boccherini, maar ook bewerkingen van Braziliaanse choro’s – de ziel van de Braziliaanse muziek – en niet te vergeten de wereldberoemde libertango van Piazzolla.

Het concert begint om 15.00 uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur. De toegangsprijs is slechts € 13,50 inclusief koffie of thee in de pauze.

Het nieuwe concertseizoen wordt op zondag 21 september geopend. Van september tot april kunt u dan weer elke 3e zondag genieten van een mooi concert met kamermuziek in de Reestkerk. De opening van het seizoen wordt feestelijk ingeluid met een wandelconcert. Op die zondag in september kunt u niet alleen in de Reestkerk luisteren naar klassieke muziek maar ook op verschillende plekken in de natuur van het Reestdal, waar de kerk middenin staat. Meer informatie daarover vindt u op onze website: www.skoaconcerten.nl.