Home / Nieuws / Een compliment om door te geven
20 Juli 2012

Een compliment om door te geven

Met het thema Op adem komen hebben we zondag 8 juli met een zangdienst de inbreng van de liturgiecommissie in de vieringen, voor dit seizoen afgesloten. We maken even pas op de plaats, sommigen zijn al op vakantie, anderen gaan nog en een enkeling is al weer terug. Vakantiespreiding alom. Tussen aankomst en vertrek wordt er van alles geregeld, de telefoontjes vliegen over en weer. Zo zoeken we een geschikte route voor het ontmoetingsmoment 'met de kerk op pad' en breken ons het hoofd over een creatieve invulling tijdens die wandeling. We selecteren liederen voor de liedmiddag van 18 november waarop Antoine Oomen liederen van Huub Oosterhuis komt oefenen. We bekijken wat ons bezit aan verf, kwasten en oude lappen is om te schilderen voor de 40-dagentijd en ga zo maar door. Niet dat dit onze dagen geheel vult; tussendoor genieten we van de zon als die schijnt en bedenken we dat regen onontbeerlijk is voor de planten en ontmoeten we gasten in onze kerk. Een hier vakantievierende predikante uit het zuidwesten des lands sprak haar waardering uit over de website, liturgie en de vriendelijkheid van koster en gemeenteleden. Ik geef dit compliment graag aan u door.

Dicky Rentier