Home / Nieuws / Bloemenzondag 2013
12 Juli 2013

Bloemenzondag 2013

Op 1 september aanstaande is er weer een bloemenzondag.  In 2012 konden we veel mensen blij maken met een mooi boeket en we hopen dan ook dat u op 1 september weer bloemen mee wilt nemen naar de kerk, zodat de diakenen en andere helpers daar mooie boeketten van kunnen binden.

U kunt uw bloemen voor de dienst afgeven bij de diakenen (dit mogen uiteraard ook bloemen uit uw tuin zijn). Aan elk boeket wordt een kaartje gehangen, waarna ze per straat of woonvoorziening worden gerangschikt. We willen u vragen of u, na de dienst, een boeket naar een gemeentelid wilt brengen.

Uw bijdrage in de vorm van bloemen en van een kort bezoekje bij een gemeentelid wordt zeer gewaardeerd en daarvoor zeggen wij u alvast hartelijk dank!

De diakonie