Home / Nieuws / Bijzondere vieringen
29 Augustus 2012

Bijzondere vieringen

In september 2012 zijn een aantal bijzondere vieringen waar u van harte voor wordt uitgenodigd.

Tentdienst in het Groene Hart op 2 september, aanvang 10.00 uur.

Als afsluiting van de feestweek is er een kerkdienst in de feesttent. Het thema van de feestweek in Zuidwolde is CIRCUS.
Dit thema is ook inspiratiebron geweest voor de invulling van de tentdienst. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door: de Woudklank o.l.v. Henk Veneman en Organist Geert Meijer. De kinderen hebben hun eigen muzikaal programma in de kindernevendienst en opppasdienst. Ds. Arthur Broekman en Suzanne Groote hebben deze dienst voorbereid en zeggen: "HOOG GEËERD PUBLIEK, u bent van harte uitgenodigd deze dienst te komen bezoeken!"

Kerkdienst op de Startzondag 16 september, aanvang 9.30 uur.

Op deze zondag start het nieuwe seizoen met een daverende Uitmarkt. We beginnen met een viering waarin geloof, hoop en liefde centraal staan. De veelkleurigheid van de gemeente, in generaties, ervaringen en alledaagse belevingen, wordt verbeeld door uitgespannen lappen in de kleuren van de regenboog. Na de viering is de ontmoetingsruimte dé plek om te zijn. Diverse commissies en personen geven hier uitleg over het Vorming- en Toerustingsprogramma.
Voor wie even wil zitten is er een leestafel. Aan de speeltafel wordt het nieuwe kerkkwartet uitgeprobeerd. Met een kerkmemoryspel wordt het geheugen van jong en oud getest. Kinderen mogen als eerste spelen.
We sluiten de ochtend af met een glas wijn en klinken samen op een inspirerend nieuw seizoen.

Om 13.30 uur is er voor de jeugd van beide kerken een survival op de Falieberg.

Intrededienst op 23 september, aanvang 15.00 uur.

In deze dienst wordt als predikant aan onze gemeente verbonden: dominee Betty Gras. Wij nodigen u van harte uit om deze feestelijke dienst bij te wonen in de Ontmoetingskerk. In plaats van in de ochtenddienst is er in deze middagdienst kindernevendienst voor de kinderen van de basisschoolleeftijd. Tijdens beide diensten is er oppas voor de kinderen tot 4 jaar. We vinden het belangrijk om deze intrededienst als gehele gemeente mee te maken. Daarom, jong en oud, wees van harte welkom!
Na de dienst is er gelegenheid om Betty en haar man Ervin te ontmoeten in de Schakel.