Home / Nieuws / Bedankt voor de bloemen
24 September 2012

Bedankt voor de bloemen

Op zondag 9 september was het weer bloemenzondag in de Ontmoetingskerk. U bracht allemaal weer veel mooie bloemen mee waarvan door een groep enthousiaste mensen maar liefst 75 prachtige boeketten werden gemaakt die vervolgens werden bezorgd bij diverse gemeenteleden.

We willen iedereen heel hartelijk bedanken die heeft meegewerkt aan deze dag: de mensen in de gemeente die bloemen meenamen, de bloemenbindsters die er boeketten van hebben gemaakt en alle overige mensen die tijdens de dienst meehielpen met diverse werkzaamheden, met name de kinderen en leiding van de kindernevendienst die mooie kaartjes met een tekening hadden gemaakt. En uiteraard bedanken we iedereen heel hartelijk die na afloop van de dienst een boeket (of meerdere) naar iemand heeft gebracht. Het is mooi dat we op deze manier samen aan mensen kunnen laten weten dat er aan ze wordt gedacht.

Elke week staat er ook een mooi boeket bloemen op de tafel van het liturgisch centrum. Met zorg en aandacht worden deze boeketten samengesteld om na afloop van de dienst te worden bezorgd bij iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, of wanneer er juist iets te vieren is. Vindt u het ook belangrijk dat we gemeenteleden op deze wijze blij kunnen maken met een mooie bos bloemen? Dan kunt u hiervoor een gift overmaken op het rekeningnummer van de diaconie 376.257.946 ovv 'bloemenfonds'. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Namens de diaconie,

Koen Deuze